Vattenträning

MAGPLASKET SKÖVDE

Vattenträning är en underbar träningsform när du är gravid! Du kommer att uppleva att din gravida kropp är lätt och smidig i vattnet. Puls- och smidighetsträning blir möjlig när vattnet bär din tyngd. Vattenträning passar även dig med besvär från rygg och fogar, lyssna in din kropp och anpassa ditt tempo.

Efter träningen lägger sig ett skönt lugn över poolen. Ljuset släcks, det är dags för "Mamma-SPA" och den rogivande avslappningsstunden. Härliga flytövningar i den varma & sköna poolen (33-34 grader), då blir det naturligt för dig och mamma-gruppen att tillsammans med kursledaren, som är barnmorska, börja tänka på och förbereda dig inför förlossningen.

Magplasket kan bestå av 6-8 tillfällen med lite olika upplägg. 

1 gång/vecka får du: träning, andning och avslappning. Varje vecka kommer du att stödjas och stärkas. Varje pass har cirka 30 minuter vattenträning, därefter flytövningar.
Varje pass är 1 timma. Första gången träffas vi 30 minuter tidigare vid kassan/receptionen.

HÖSTTERMINEN 2020 - ARENA BADET I SKÖVDE

KURSSTART 1:
Start måndagen den 24 augusti, kl. 19:40 - 20:40, pågår varje måndag, fram till 5 oktober.

KURSSTART 2:
Start 12 oktober, pågår varje måndag fram till 30 november, dock ej 19/10.
Samma klockslag gäller: 19:40 - 20:40.

NÄR KAN DU GÅ KURSEN?
Passar alla oavsett graviditetsvecka och träningsbakgrund.  Skonsam träning för gravida med en mix av träning, temasnack i poolen och avslappning.

Flera av mina deltagare har valt att gå två kurser efter varandra för att de gillar att träna. Jag har också haft deltagare som fullständigt älskar avslappningen och därför valt att fortsätta en kurs till. Hittills har jag ibland kunnat erbjuda halva priset på kurs nr. 2 då jag inte alltid har fulla grupper. Detta erbjudande kommer jag fortsätta med så länge det är möjligt.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag som många arbetsgivare erbjuder sina anställda.

HUR ANMÄLER DU DIG?
Du anmäler dig genom att ringa/smsa till barnmorska Jessica Pihlblad, 0733-150038 eller skicka ett mail till info@gomama.se med följande uppgifter: namn, telefonnummer, hemadress, e-mail adress, vilket barn i ordningen du väntar, när din bebis är beräknad och vilken kurs du önskar gå = startdatum för kursen.

När du reserverats en plats får du ett mail med ytterligare information och en faktura.

PRIS: 1 995 KR inkl. moms

Betalning skall ske 1 vecka innan kursstart, via Bankgiro eller Swish.

Extrapass 280 kr/tillfälle, är endast tillgängligt för dig som redan gått en Magplask kurs hos mig men önskar komma vid ytterligare tillfällen.

Website Built with Kopage
← Get yours now